Ceylon cinnamon: Cinnamomum verum

Colour: Green, Edible: Bark and rasin, Culinary Group: Spices and flavours, Taste: aromatic
Ceylon cinnamon: Cinnamomum verum

Borage: Borago officinalis

Colour: Blue, Edible: Flowers and buds, Edible: Seeds and kernels, Edible: Leaves and herbs, Culinary Group: Kitchen herbs, Taste: aromatic
Borage: Borago officinalis

Andean sage: Salvia discolor

Colour: Green, Edible: Flowers and buds, Edible: Leaves and herbs, Culinary Group: Kitchen herbs, Taste: bitter, Taste: aromatic
Andean sage: Salvia discolor

Pheasant berry: Leycesteria formosa

Colour: Brown, Edible: Fruits, Culinary Group: Wild fruits, Taste: sweet, Taste: bitter, Taste: aromatic
Pheasant berry: Leycesteria formosa
© Jennifer Markwirth 2024, https://flora-obscura.de/
Alle Inhalte, insbesondere Texte und Bilder, sind urheberrechtlich geschützt. Alle Rechte, einschließlich der Vervielfältigung, Veröffentlichung, Bearbeitung und Übersetzung, bleiben vorbehalten. Bitte lesen Sie die Richtlinien zur Bildernutzung. Wer gegen das Urheberrecht verstößt (z.B. Bilder oder Texte unerlaubt kopiert), macht sich gem. §§ 106 ff UrhG strafbar, wird zudem kostenpflichtig abgemahnt und muss Schadensersatz leisten (§ 97 UrhG)
error: Please contact me if you are interested in using my pictures.