Red Velvet Okra: Abelmoschus esculentus ‘Red Velvet’

Colour: Red, Edible: Fruits, Edible: Seeds and kernels, Culinary Group: Fruit vegetables, Culinary Group: Oil plants, Culinary Group: Coffee substitutes, Culinary Group: Thickeners
Red Velvet Okra: Abelmoschus esculentus ‘Red Velvet’

Doussi: Afzelia africana

Colour: Yellow, Edible: Fruits, Culinary Group: Thickeners
Doussi: Afzelia africana

Malabar spinach: Basella alba

Colour: Green, Edible: Leaves and herbs, Culinary Group: Brassica and leaf vegetables, Culinary Group: Thickeners
Malabar spinach: Basella alba
© Jennifer Markwirth 2024, https://flora-obscura.de/
Alle Inhalte, insbesondere Texte und Bilder, sind urheberrechtlich geschützt. Alle Rechte, einschließlich der Vervielfältigung, Veröffentlichung, Bearbeitung und Übersetzung, bleiben vorbehalten. Bitte lesen Sie die Richtlinien zur Bildernutzung. Wer gegen das Urheberrecht verstößt (z.B. Bilder oder Texte unerlaubt kopiert), macht sich gem. §§ 106 ff UrhG strafbar, wird zudem kostenpflichtig abgemahnt und muss Schadensersatz leisten (§ 97 UrhG)
error: Please contact me if you are interested in using my pictures.