Stuffing Cucumber: Cyclanthera pedata

Colour: Green, Edible: Fruits, Edible: Seeds and kernels, Edible: Leaves and herbs, Edible: Shoots and sprouts, Culinary Group: Brassica and leaf vegetables, Culinary Group: Fruit vegetables, Culinary Group: Sprouts, Taste: watery, Taste: neutral
Stuffing Cucumber: Cyclanthera pedata

Kohlrabi: Brassica oleracea var. gongylodes

Colour: Violet, Edible: Leaves and herbs, Edible: Shoots and sprouts, Culinary Group: Brassica and leaf vegetables
Kohlrabi: Brassica oleracea var. gongylodes

Wild garlic: Allium vineale

Colour: Violet, Edible: Shoots and sprouts, Culinary Group: Wild herbs
Wild garlic: Allium vineale

Japanes Knotweed: Fallopia japonica

Colour: Green, Edible: Shoots and sprouts, Culinary Group: Sprouts, Culinary Group: Wild vegetables
Japanes Knotweed: Fallopia japonica

Bath Asparagus: Ornithogalum pyrenaicum

Colour: Green, Edible: Shoots and sprouts, Culinary Group: Sprouts, Taste: neutral
Bath Asparagus: Ornithogalum pyrenaicum

Spiny restharrow: Ononis spinosa

Colour: Green, Edible: Leaves and herbs, Edible: Shoots and sprouts, Culinary Group: Brassica and leaf vegetables, Culinary Group: Wild vegetables
Spiny restharrow: Ononis spinosa
© Jennifer Markwirth 2024, https://flora-obscura.de/
Alle Inhalte, insbesondere Texte und Bilder, sind urheberrechtlich geschützt. Alle Rechte, einschließlich der Vervielfältigung, Veröffentlichung, Bearbeitung und Übersetzung, bleiben vorbehalten. Bitte lesen Sie die Richtlinien zur Bildernutzung. Wer gegen das Urheberrecht verstößt (z.B. Bilder oder Texte unerlaubt kopiert), macht sich gem. §§ 106 ff UrhG strafbar, wird zudem kostenpflichtig abgemahnt und muss Schadensersatz leisten (§ 97 UrhG)
error: Please contact me if you are interested in using my pictures.